Om oss

Vi är medvetna om att truckbatterier och laddare är avgörande för att säkerställa effektiviteten och pålitligheten i en fordonsflotta. Med vår specialisering inom detta område är vi dedikerade till att tillhandahålla de bästa lösningarna för våra kunders behov.

Vårt sortiment av truckbatterier och laddare är noggrant utvalt för att garantera överlägsen prestanda och lång hållbarhet. Vi erbjuder ett brett urval av batterityper och kapaciteter för att passa olika typer av truckar och industriella fordon. Oavsett om du behöver batterier för eltruckar, pallyftare, staplare eller andra materialhanteringsfordon, kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt.

Utöver försäljning erbjuder vi också professionell reparation och underhållstjänster för truckbatterier och laddare. Vårt team av erfarna tekniker är specialiserade på att diagnostisera och åtgärda problem, och de använder bara högkvalitativa reservdelar för att säkerställa långvariga reparationer.

Som ett familjeföretag är vi stolta över vårt personliga engagemang och omsorg för våra kunder. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer och att leverera enastående kundservice. Vi lyssnar på dina behov och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet.

Oavsett om du driver ett mindre lager eller en större industrianläggning kan du lita på Axeteg Energi & Teknik för att tillhandahålla pålitliga truckbatterier, laddare och reservdelar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss vara din partner för allt som rör truckbatterier och relaterade produkter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din fordonsflottas prestanda och effektivitet.